Geannuleerd: Boeken- en kostuummarkt bij de Academie voor Theater en Dans

dinsdag 30 november 2021, 12:00 - 18:00 uur
Academie voor Theater en Dans
Jodenbreestraat 3
1011 NG Amsterdam

Boeken- en kostuummarkt
Academie voor Theater en Dans
De boeken- en kostuummmarkt op maandag 29 en dinsdag 30 november is geannuleerd vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

Met de feestdagen in aantocht is het ook weer tijd voor cadeaus! Wat is er leuker dan een mooi boek of kledingstuk te geven of te krijgen? Op 29 en 30 november kan je je slag slaan tijdens de boeken- en kostuummarkt in de hal van de Academie voor Theater en Dans. Van 12u tot 18u vind je hier tweedehands boeken uit de bibliotheek, kostuums uit het kostuumatelier en nieuwe boeken van De Nieuwe Toneelbibliotheek en van de Uitgeverij International Theatre & Filmbooks. Betalen met pin heeft de voorkeur.

Delen