5VOOR12 - Faces of the Kingdom

5VOOR12 heeft het afgelopen jaar hun eerste project ontwikkeld, genaamd ‘Faces of the Kingdom’. Een foto-expositie waarin wordt onderzocht in hoeverre het instituut woorden als diversiteit en inclusie tastbaar kan maken. 'A first try in, not only making the words diversity and inclusion tangible, but also giving thase terms a face.'

De fotograaf  van 'Faces of the Kingdom' is Les Adu. De tentoonstelling is te zien in het trappenhuis 'Zuid' van de Academie voor Theater en Dans aan de Jodenbreestraat 3 in Amsterdam.

Dit heeft 5VOOR12 veel nieuwe inzichten en vraagstukken gebracht. Tijdens de eerste 5VOOR12 aflevering gaan zij in gesprek met degenen die onderdeel zijn geweest van dit project. Over hoe het voor hen is geweest, maar ook wat het diversiteit en inclusie in hun leven betekent.

Dit is pas het begin, de deur van 5VOOR12 staat wagenwijd open en wij werken graag samen met andere studenten (en -initiatieven). Laten we het gesprek op gang houden met elkaar en wellicht grote dingen met elkaar in gang zetten

De video van de expo en een slideshow staan online, je kunt ook naar de ATD (Jodenbreestraat 3) gaan om hem live te zien!

Delen